Kursdagar - "Konvertera" till Realismen!

OBS! - Inlägget är tänkt som humor och ironi såklart :)

SJÄLVTEST                   


Har du ofta svårt att tänka logiskt?

Drabbas du ofta av negativa konsekvenser efter att du fattat beslut utifrån en ideologi istället för verkliga förhållanden?

Blir dina vänner arga när du hänvisar till fakta istället för ”upplevd sanning” ?

Säger ditt favorit politiska parti att de vet bättre än dig och att du inte behöver veta varken detaljer eller sanningen om affärer de gör?

Känner du igen dig? 
- DÅ ÄR DU DRABBAD!

Realistpartiet planerar kursdagar för dem som vill konvertera till Realismen!

Kursplan!
Du får lära dig att skilja på fakta och ideologi, samt att tänka i en mer lösningsorienterad bana där du lär dig att inte ta hänsyn till ideologiska begrepp när du vill lösa ett problem.

Vi fokuserar på att lösa de problem som uppstår på bästa möjliga vis med befolkningen i fokus, inte enligt en påtvingad partilinje.

Praktiska övningar erbjuds där man ser över inköpen i Telge inköp och får lära sig att inte ringa samma nummer som man alltid gjort, utan att Googla fram bättre priser och produkter samt efter det ta in offerter ifrån de företag som verkar bra och till vettiga priser.

Vi håller även i gruppövningar där ni får öva på att dela upp inköpen så att man inte köper in en tjänst billigt men i avtalet som medföljer lovat köpa 10 tilläggsprodukter till skandalösa överpriser.

Grundkurs i matematik där man lär sig att förstå förhållanden mellan orsak och verkan, tex om man ställer omsättningskrav på 1 miljard för att bygga ett P hus så är det endast SKANSKA eller PEAB som kan ”vinna” den upphandlingen och man utelämnar minst 5 lokala företag som kunde gjort arbetet till halva priset och vi sannolikt även sluppit gå tillbaka till vänstertrafik i garaget…

Samtalsövningar där vi testar att argumentera för och emot varandra och lär oss att i en demokrati så skall inte en person och endast 1 parti bestämma allt, utan att man måste även lyssna på sina kollegor samt befolkningens vilja innan man fattar ett beslut.

Endast 1 på 10 är realist enligt färska siffror, men än är det INTE för sent!
Även du kan bli Realist!
Även ni som redan är realister är såklart välkomna att delta och lära känna oss! :)


Även om inlägget är meningen att vara ironisk så planerar vi faktiskt en informationsdag där vi bjuder på fika och berättar mer om oss, datum för eventet kommer att komma upp på hemsidan, men prel dag är Söndag 6e mars kl 14.00.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln