Invandring - Migration- Ekonomi - Integration - Kulturkrockar

Sverige har länge haft en FÖR HÖG och okontrollerad invandring som har påverkat vårt samhälle negativt. Södertälje ska ha ett "nollavtal" med migrationsverket.
Södertälje har redan över 50% med invandrarbakgrund, hög arbetslöshet, hög andel bidragsberoende, bostadsbrist, dålig kunskap i det svenska språket i skolan vilket leder till en extremt låg andel elever som klarar behörighet till gymnasiet. Allt detta leder till ökat utanförskap, sämre ekonomi, ökad kriminalitet och ökad segregation i vår stad, vi måste lösa våra problem och komma ikapp innan vi kan ta emot fler invandrare i Södertälje, det finns rikare kommuner som nu kan ta sitt ansvar om fler migranter ska in i landet.

Vi anser att Sverige behöver stoppa bidragsinvandringen, i synnerhet ifrån länder där kulturkrocken med västerländska värderingar blir total och anpassingen till vårt samhälle blir nästintill omöjlig.

Arbetskraftsinvandringen ska fokusera på kvalificerad personal som behövs inom näringslivet. Det måste bli ett slut på försäljningen av arbetstillstånd av oseriösa småföretagare - Efterkontrollerna via skattemyndigheten måste bli bättre så man kan se om personen verkligen arbetar och att skatt och arbetsgivaravgifter betalas in för personen. Det har och pågår ett enormt fusk med låtsas jobb och försäljning av arbetstillstånd - Åtgärda nu!

Bättre gränskontroller!
Svenska pass har länge varit en handelsvara där de sålts och sedan anmälts som "tappade" och personen har omdelbart fått ett nytt och på så vis har tusentals personer tagit sig in olagligt i Sverige.
Det SKA vara biometriskt kontroll = Fingeravtryck och gärna ögonskanning så att passkontrollen ser att det är samma person som i passet som visas upp! - Det är enkelt och görs redan i mängder av andra länder!

Vi ska ta emot kvotflyktingar, det vill säga riktiga flyktingar ifrån krig som exempelvis Ukraina - Inte folk som så snart de fått uppehållstillstånd åker tillbaka till hemlandet på semester!
Åker man hem på semester till landet man sagt sig flytt ifrån så ska flyktingstatusen upphöra direkt!
Tillfälliga uppehållstillstånd ska vara standarden, och försörjningskrav för att ta hit anhöriga. 

Att bli svenska medborgare ska betyda något, man ska kunna tala begriplig svenska, förstå vårt samhälle och våra demokratiska värderingar, samt inte vara uppenbart kriminell.
Döms man för brottslighet under asylansökningsprocessen så ska man utvisas.
Länder som inte tar emot sina utvisningsdömda medborgare ska inte få bistånd ifrån Sverige.

NEJ - Böneutrop hör inte hemma i Sverige!
Böneutrop är en tradition i mellanöstern, arabländer och diktaturer främst, och ska så förbli anser vi!
Det går ej att jämnställa med klockringning som är en tusenårig svensk tradition!

Läs ändå hur man gör jämförelsen och förklarar utropet i SVT - Länk till SVT om böneutrop.
Bilden är länkad till SVT artikeln om böneutrop
Bilden är länkad till ett utförligare inlägg från RP Bilden är länkad till ett utförligare inlägg från RP
Inför ett generellt tillståndskrav för systematisk penninginsamling!
Så enkelt är det! - Det låter kanske kallt och hårt att säga att man vill förbjuda folk att tigga på våra gator, men Realismen säger att det är ett måste, vi måste och kommer att förbjuda detta, det är bara en tidsfråga då situationen som vanligt måste bli extrem och ohållbar innan våra makthavare vågar agera.
De senaste 10 åren så har vi sett en kraftig ökning av tiggare på våra gator och torg. Idag sitter dem i stort sett utanför varje butik, tågstation och andra platser där människor passerar. Det är främst folk från Rumänien och Bulgarien som kommer hit för att tigga. Många bussas in till Sverige av organiserade ligor som sedan samlar in större delen av pengarna som givmilda personer skänkt till tiggarna.
Följden av detta är kåkstäder, prostitution och annan kriminalitet. Det är människohandel där några få kriminella gör sig stora pengar och bygger palats i sina hemstäder.
Se SVT - Uppdrag granskning om hur bossarna lever gott på tiggarna här i Sverige -
SVT länk!    
Situationen är givetvis orimlig på alla vis! Läs här motivation till vårt ställningstagande mer utförligt: Blogginlägg

Nedan skrev vi 1 juni 2019 under då rådande situation gällande migrationspolitiken:
Vi har idag 2 miljoner utrikersfödda i vårt land, och vi har tagit emot ca 1 miljon de senaste 20 åren - Faktalänk
Större delen av dessa är ekonomiska flyktingar som kommer hit för vår välfärd och generösa bidragssystem.
Citat från: Lisa Pelling - Migrationsministeriet.
Flera viktiga regeringsinitiativ blockeras av att vi har en väldigt stor inströmning av personer som saknar asylskäl och där i vissa grupper 100 procent saknar id-handlingar, säger Lisa Pelling, politiskt sakkunnig hos migrationsminister Jan O Karlsson.
2013 SVD - 90% saknar ID handling  &  2016 - 80% Saknar ID handling
"Minst 50 % är ekonomiska flyktingar " -Säger EU-kommissionens förste vice ordförande Frans Timmermans.
Att över 50% saknar asylskäl, att dem är ekonomiska flyktingar - 2016 -länk

Den okontrollerade invandringen till Sverige har skapat parallellsamhällen där nära på ingen kan svenska och stor del av befolkningen lever på bidrag och kriminaliteten bland områdets unga är hög, vi har helt enkelt inte klarat av integrationen med en så pass hög invandring. Följderna ser vi idag med mass skjutningar, sprängningar, förnedningsrån och att vanligt folk känner sig i stor utstreckning helt enkelt inte sig trygga i vårt land längre.
Det bästa för vårt land vore i princip att införa ett totalstop i så stor utsräckning som möjligt för att komma tillrätta med de problem vi har med dem som redan har kommit hit utan att kunna ta sig in i samhället på ett bra sätt.
Sök upp och utvisa dem som befinner sig olagligt i vårt land och inför biometriska passkontroller omedelbart!