Så skall vi sitta nöjda?

Sitter nöjd som Lasse Jansson... Sitter nöjd som Lasse Jansson...





Lasse Jansson vill sitta nöjd med allt - Han klagar på oss Realister som talar om problem som staden har!
Se även denna artikel i LT - Länk!
Lasse Jansson har gått och irriterat sig på att jag gnäller och talar om sådant som jag anser fungerar dåligt här i vår stad...

Lasse skrev en insändare i LT och kallar det för ”populistiskt gnäll” och han menar på att inget blir bättre av att jag gnäller om sådant jag ogillar- Han vill då att alla skall sitta nöjda oavsett reslutat?
Läs hans insändare här -LT

Lasse tycker att jag skall sitta nöjd och bara lyfta allt som går bra i Södertälje, och visst Lasse finns det mycket som är bra med Södertälje.
Jag är glad över att det går bra för Södertälje, att vi har stora industrier som går bra, en levande idrott och kultur i vår stad, det är kanonbra!
Men vad händer om alla ”sitter nöjda” och bara accepterar allt som de styrandes gör?
Jag vet partier som mer eller mindre har slutat att skicka in motioner (förslag) för att de anser det meningslöst, inte för att de sitter nöjda, utan för att förslagen antingen ignoreras eller omarbetas och sedan presenteras som egna.

Insändare som din Lasse kanske har för avsikt att svartmåla oss som ”populister”
Men tro mig när jag säger att det fungerar tvärtom, det gör mig ännu mera övertygad om att vi behövs!

För om inte vi som är nya och hungriga ens orkar gnälla och leta fel, vem skall då göra det?? -  Inte Jansson i alla fall...

Jag är ganska övertygad om att många människor tycker det är bra när man lyfter frågor som kommunen inte klarar av bra, men inte bara ”gnäller” – utan också presenterar åtgärder för att lösa och förbättra sådant som fungerar dåligt i dagsläget.

Realistpartiet har som ambition att ingå i den styrande majoriteten efter valet den 9e september, oavsett om det blir en höger eller vänster koalition.
Då vi helt enkelt tror att det vore bra för staden med en rejäl dos av Realism i ”glashuset”.
”För att ruska om dem som gått där i snart 100 år, det är lätt att dem blir lite trötta och behöver hjälp”.

Det finns mycket som är bra i Södertälje, men det finns också sådant som fungerar mindre bra, dessa områden kommer jag att fortsätta att tala om Lasse, det kan du räkna med!
Med vänliga hälsningar,
Joakim Granberg
Realistpartiet 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln